Over Solure

Zonnepanelen

Zonne-energie is onuitputtelijk. Door de zon is mogelijk om duurzame energie op te wekken zodat bedrijven en particulieren door het gebruik van zonnepanelen het milieu niet hoeven belasten door het kopen van stroom. Door zonnepanelen te installeren is het CO2 neutraal opwekken van energie binnen handbereik.

over-solure

Hoe wordt het hoogste rendement uit zonnepanelen behaald?

Wij doen geen concessies aan  kwaliteit. Dit zult u merken in het gehele proces van berekenen van het rendement tot het  laten installeren van zonnepanelen. Voor elke stap op weg naar de installatie van zonnepanelen worden de beste materialen gekozen. Een opbrengstgarantie van 25 jaar is bij ons dan ook standaard. Natuurlijk vergeten we de prijs van zonnepanelen niet. Dit blijkt uit onze concurrerende prijzen. Wij werken met eigen monteurs, vakmensen met véél ervaring.

Uw zonnepanelen-systeem werkt zodra de monteurs uw adres verlaten. U heeft er dan geen omkijken meer naar!

  • Opbrengstgarantie op de zonnepanelen van 25 jaar
  • Concurrerende prijzen
  • Eigen monteurs met kennis van zaken
solure-bus

" Opbrengstgarantie van 25 jaar "

panelen particulier

Hele korte lijnen bij Solure als het om zonnepanelen gaat

Solure heeft geen vertegenwoordigers in dienst, die zoveel mogelijk projecten proberen te scoren. Onze werkwijze is juist tegenovergesteld. Onze monteurs zijn tevens uw adviseur bij de aanschaf van zonnepanelen. Bovendien zijn deze monteurs zelf verantwoordelijk voor de installatie van de zonnepanelen.

Zo wordt altijd precies uitgevoerd wat met u is afgesproken. U heeft dan ook iemand over de vloer die precies weet welke materialen in uw situatie het beste gebruikt kunnen worden.

We zijn trots op deze manier van werken, en kunnen ook u hiermee positief verrassen!

Wie zijn verantwoordelijk voor Solure zonnepanelen?

SOLURE bv is eigendom van Arie Roseboom. Solure richt zich specifiek op de installatie van zonnepanelen.