Zeventig procent minder stroomkosten dankzij Solure


BENNEKOM – Met zeventig procent minder stroomkosten is het voor Sierd Zijlstra uit Bennekom geen vraag of zonnepanelen ook voor een particulier de moeite waard zijn. En wie de zestien vierkante meter zonnepanelen op zijn huis moest monteren, was uiteindelijk ook geen vraag. “Solure uit Ede. Alles vakkundig en tot in de puntjes geregeld. Wij hoeven alleen nog maar te genieten van de opbrengst.”

Verkopers van zonnepanelen zijn er genoeg, ontdekte Zijlstra toen hij op zoek ging naar een leverancier. Maar hij zocht meer dan iemand die voor de scherpste prijs wat op zijn dak legde. Hij wilde advies over de beste oplossing. Bij Solure hoefde hij daar niet om te vragen. “Toen Bertil van de Krol van Solure langskwam, viel ons gelijk op dat hij oplossingsgericht was. Hij hield rekening met praktische zaken zoals de visuele overlast van leidingen in huis en adviseerde zorgvuldig over het type zonnepaneel dat het beste bij ons past.”

Menselijk en betrokken

Behalve die professionele aanpak viel Zijlstra nog iets op. “Het gewone, menselijke contact is ontzettend fijn. Je praat niet met een zonnepanelenverkoper, maar met een betrokken mens, waarmee je samen naar de beste oplossing zoekt. Dat kenmerkt Solure.”

70 procent minder kosten

De zestien vierkante meter zonnepanelen ligt inmiddels sinds februari dit jaar op het dak van Zijlstra’s geschakelde bungalow. De Bennekommer is uiterst tevreden. “Solure heeft perfect werk geleverd. En dankzij hun zonnepanelen dragen wij niet alleen bij aan een beter milieu, maar hebben we ook nog eens zeventig procent minder stroomkosten.”

minder stroomkosten