Zonnepanelen

installateur

Op zoek naar een zonnepanelen installateur?

Met zonnepanelen op uw dak kunt u zelf stroom opwekken. U bent niet meer afhankelijk van de energieleverancier en dat scheelt veel geld. Een vakkundige en juiste installatie is noodzakelijk en daarom hebt u een vakkundige zonnepanelen installateur nodig. Bij Solure bent u aan het goede adres. Solure is de zonnepanelen installateur voor uw omgeving.

Het installeren van zonnepanelen kunt u het beste laten doen door onze vakkundige installateurs uit uw omgeving. Zonnepanelen installeren is niet eenvoudig en moet, voor maximaal rendement, door een goede installateur gebeuren. Daarnaast is Solure niet alleen actief in de installatie maar verzorgen we ook de beste service achteraf.

solure zonnepanelen

3 redenen om te kiezen voor Solure als zonnepanelen installateur

Professionele montage

De zonnepanelen worden professioneel gemonteerd door een gespecialiseerde monteur.

Flink besparen op energie

 

U kunt flink op uw energierekening besparen met zonnepanelen. Zonlicht is namelijk gratis! En Solure zorgt voor een hoog rendement!

Wij denken met u mee

 

Wij denken graag met u mee en geven u advies over de aanschaf van de juiste zonnepanelen.

zonnepanelen dak solure

" Opbrengstgarantie van 25 jaar "

panelen particulier

Zonnepanelen installateur

Omdat de kosten van zonnepanelen flink zijn afgenomen en er nog steeds subsidies en belastingvoordelen gelden als u nu zonnepanelen koopt is dit het goede moment om te kiezen voor zonnepanelen. Een terugverdientijd van 8 jaar is bij zonnepanelen heel normaal. Na die 8 jaar hebt u dus geen energiekosten meer en verdient u aan de zonnepanelen. Daarnaast stijgt de waarde van uw huis ook flink door de installatie van zonnepanelen.

De keuze voor de juiste zonnepanelen installateur uit de buurt

U wilt uiteraard een vakkundige installateur van uw zonnepanelen voor een reële prijs. Bij zonnepanelen installateur Solure bent u aan het goede adres. Wij bieden concurrerende prijzen, eigen monteurs en een opbrengstgarantie op de zonnepanelen van 25 jaar. Doordat onze monteurs tevens adviseurs zijn, zijn de lijnen kort en is de monteur zelf verantwoordelijk. Dit resulteert in hoge kwaliteit en perfecte service.