Solure

Zonnepanelen

U bent op zoek naar zonnepanelen bij u in de omgeving? Bent u benieuwd hoeveel stroom en geld u kunt besparen door zonnepanelen te laten installeren op uw huis of bedrijfspand in uw omgeving? Laat dan hieronder uw gegevens achter, dan nemen we vrijblijvend contact met u op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

solure zonnepanelen

De 3 redenen om zonnepanelen te kopen in uw omgeving bij Solure

Professionele montage

De zonnepanelen worden professioneel gemonteerd door een gespecialiseerde monteur.

Flink besparen op energie

 

U kunt flink op uw energierekening besparen met zonnepanelen. Zonlicht is namelijk gratis! En Solure zorgt voor een hoog rendement!

Wij denken met u mee

 

Wij denken graag met u mee en geven u advies over de aanschaf van de juiste zonnepanelen.

zonnepanelen dak solure

" Opbrengstgarantie van 25 jaar "

panelen particulier

Wat leveren zonnepanelen u op?

Zonnepanelen op uw huis of bedrijfspand leveren energie op, uiteraard. Maar er is vooraf wel een flinke investering nodig en dan wilt u wel graag weten of u dit wel terugverdient. Daarom beginnen we nooit zomaar aan een klus maar bekijken we eerst met de klant of de installatie zich wel terug gaat verdienen. We hebben jarenlang ervaring met zonnepanelen en hebben al vele klanten geadviseerd. We houden rekening met onder andere afschrijving van de zonnepanelen en het aantal zonuren in uw omgeving zodat u een betrouwbaar advies krijgt.

Waarom zonnepanelen?

  • Uw eigen duurzame energiebron
  • Een lagere energierekening
  • Geen lawaai of giftige gassen
  • Korte terugverdientijd

Zonnepanelen zijn uw eigen duurzame energiebron bij u thuis of op uw bedrijf. Uw energierekening gaat erdoor omlaag en u bent niet meer afhankelijk van de stijgende energieprijzen. Daarnaast raakt de zon niet op, maakt het geen lawaai en worden geen giftige gassen uitgestoten bij de opwekking van de energie. De investering in zonnepanelen is in veel gevalle binnen relatief korte tijd terugverdient. Daarom zijn zonnepanelen de juiste keus, voor uw portemonnee en het milieu! Advies? Vul het contactformulier in.

Waarom Solure?

Zonnepanelen recensies

Opdrachtgever:
“Ik wil altijd al een elektrische auto rijden. Nu wil ik dat zeker, omdat ik de auto kan opladen met mijn zelf geproduceerde stroom van mijn eigen dak! Zo wordt auto rijden weer leuk! De installatie was snel gemonteerd, en het was prettig om te zien dat SOLURE veilig werkt. De montageploeg is niet zonder valbeveiliging het dak op geweest.”

AR-ELEKTRO:
” Ik ben ondernemer geworden om geld te verdienen en rendement te behalen. Dit kan nu eindelijk ook met het dak van mijn bedrijfspand! Ik investeer nu in zonnepanelen omdat door de KIA ( 28% ) en de EIA ( 41,5% ) de belastingdienst veel van de investering meebetaald. Ik heb direct bijna geen stroomkosten meer. Ik vind het prettig dat SOLURE de EIA voor me heeft aangevraagd. Ik heb er geen gedoe mee. Omdat SOLURE geen gaten in mijn dak maakt, weet ik ook zeker dat het niet gaat lekken.

zonnepanelen dak solure